Efe'nin yaşı

Lilypie Fourth Birthday tickers

17 Şubat 2012 Cuma

Efe'nin cumhuriyeti..

Efe ek gıdalara ilk başladığında hemen mama sandalyesi almadık. Önce koltuğa yatırıp başının altına yastık koyarak yediriyorduk yemeklerini. Sonra daha rahat oturmaya başlayınca gözümüze kestirdiğimiz Chicco'nun Polly modeli mama sandalyelerinden birini aldık. Şimdilik gayet memnun. Ayağını sallaya sallaya alt kısmına vurmaya bayılıyor. Sandalyenin üstündeki resimleri dikkatle inceliyor arasıra. Haftasonları kahvaltı ederken sandalyeyi de salona, yanımıza alıyoruz, tam karşımıza oturtuyoruz Efe'yi. O zaman değmeyin keyfine. Yemeğini yerken bazen özgür ruhu ortaya çıkıyor ve tabağı, kaşığı kendi tutmak istiyor. Kaşığı alıyor eline, eviriyor, çeviriyor, sonra tekrar ağzına almak istediğinde ise tersinden almaya çalışıyor..



2 yorum:

Dışavurum dedi ki...

Biz de mama sandalyesi alacağız bu aralar. 2 tekerlekli değil mi bu model, kolay taşınıyor mu odalar arası? 4 tekerlek daha iyi olur sanki ama karar veremedim.

Duygu Yaman dedi ki...

evet 2 tekerlekli.. bir sıkıntısını görmedim.. yani sürekli taşımayacaksan oradan oraya sorun olmaz bence. Onda da her zaman tekerleğini kullanmıyoruz bile..