Efe'nin yaşı

Lilypie Fourth Birthday tickers

16 Kasım 2013 Cumartesi

Geçmiş doğumgünü partisi...

Fotoğraflar bilgisayara yükleneli çook oldu aslında ama tembel anne ancak yazabiliyor tosunumun ramazan ayı dolayısıyla geç yapılmış doğumgünü partisini..
31 Ağustos'ta kutladık bu sene doğumgününü.. Geçen sene özel bir kutlama yapmamıştım , el kadar bebek , hatırlamayacak bile. Anlamı yok diye düşündük. Aslında bu sene için de öyle düşünüyordum, değişiklik yoktu ama bakalım dedik.. İleride, kendi arkadaşlarıyla oynar moda tam geldiğinde kutlarız  bol bol.. :)
Mekan olarak Ataşehir'deki Nezahat Gökyiğit Parkı'nı seçmiştik. Açık alan, yeşillik olması hoşuma gitti. Doğumgünü için kameriye dedikleri ufak bir kulübeyi tahsis ediyorlar. Yiyecek, içecek tamamen size ait.. Önce kapalı kulübe vermelerine bozulmuştum. Girişteki tahta masalarda olsun istemiştim ama ne yalan söyliyim Ağustos sonunda delicesine yağan yağmuru görünce iyi olmuş dedim.. Moralim biraz bozulmuştu açıkçası ama sonra yağmur durunca keyfim yerine geldi..

Efe'ye nasıl bir pasta yaptıralım diye düşünürken 2 seçenek arasında kararsız kaldık. 1. fotoğraf makinesiydi. 2. ise malum oğlum tam bir Aptamil aşığı olduğu için Aptamil kutusuydu. Sonra düşündüük taşındııkk. Belki bir daha Aptamil kutusu yapamıycaz pastasını diyip 2 senemize damgasını vuran kutuda karar kıldık. Pastacı için adresimiz: http://designofcookie.blogspot.com/ . Ayrıca kendisine Instagram'dan da denizbutikpasta nickinden ulaşabilirsiniz..

Deniz Hanım'ın yeteneği bence muazzam.. Pastaların tadı da harikaydı. İster evinden siz teslim alabiliyorsunuz, isterseni zde bulunduğunuz yere belli bir ücret karşılığı geliyor pasta, anlaşmalı olduğu taksiciyle..

Efe kalabalıktan pek hoşlanmadığı için neredeyse parti boyu dışarıdaydı anneannesiyle.. Pasta için içeri zor soktuk. Haliyle gözü pek görmedi o anlarda, kendini dışarı atmaya çalışıyordu. Ama tek bir an Efe bu nee diye sorduğumuzda  "Apııımmm" dedi gülen yüzüyle. O kadar büyük bir Aptamil kutusu görmenin şaşkınlığı yüzünden okunuyordu..







2 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba, mekana ücret ödediniz mi? Odediyseniz ne kadar ödediniz? Öğrenebilir miyim?

teknede parti dedi ki...

yüzünüzdeki gülümsemelere de bakıldığında harika bir doğum günü partisi olmuş. organizasyon ve hazırlıklar için zaten tek kelimeyle süper demekten başka bir yorum yapamayacağım :) nice mutlu senlere inşallah..