Efe'nin yaşı

Lilypie Fourth Birthday tickers

28 Mart 2012 Çarşamba

Tosun Efe ile Deli Zeyna eğleniyooo

Cuma günü Zeyno'dan bir eposta aldım.Haftasonu için Efe'yi ve bizi evlerine davet ediyordu.
Tabi ki ikiletmedik bu daveti ve cumartesi günü soluğu aldık Yağcıgillerin evinde..:)

Deli Zeyna ve ailesinin evine gittiğimizde salonun orta yerinde kocaman, rengarenk bir oyun havuzu karşıladı bizi.. İçerisinde de bir sürü top Efe'yi bekliyordu. Uykuları gelip de mızmızlanmaya başlayana kadar havuzun içerisinde oynadılar güzel güzel. Zeyno'nun ilgisini toplardan çok Efe'nin ayağı çekmişti, sürekli oğlumun ayağını tutup çekiştiriyordu-artık kaç gündür o toplarla oynuyorsa sıkılmış herhalde kuzucuğum, değişik birşeyler arayışındaydı galiba;).
Efe 5 dak toplarla oynuyorsa, 5 dak havuzda ayaklanıp dışarı çıkmaya çalışıyordu. Malum artık özgürlüğünü ilan ettiği için öyle kapalı, kısıtlı alanlardan hoşlanmıyor benim oğlum.
Ama toplarla oynamayı sevdi. En kısa sürede ben de edinicem bu toplardan. Nereye koyacaksın derseniz e Cansu teyzesi onu da düşünmüş ve sağolsun tosununun havuzunu da alıvermiş. :)Havuzlar yazın da içine su doldurulup çimenler üstünde, sahilde, bilimum düzlükte, açık alanda kullanılabilir hem:)Havuzun içinde durmazsa da atarım topları yatağının içine, orada oynar artık:)






Bu toplar ve havuzu yine hepsiburada.com dan bulabilirsiniz..



Bebekler için gayet eğlenceli bir oyun alanı yaratabilirsiniz böylece. Hem hvuzlar şişirilebilir olduğu için de tatile de götürüp içini suyla doldurup oynamasını sağlayabilirsiniz havuzun içinde..
Toplar ise dediğim gibi kendi yatağının içinde de kullanılabilir.. Çantalı olması da ayrı güzel bence-kaldırmak istediğinzde derli toplu durması açısından...;)

1 yorum:

Dışavurum dedi ki...

Güzel fikir, ben de alayım