Efe'nin yaşı

Lilypie Fourth Birthday tickers

16 Kasım 2013 Cumartesi

Alanya Günleri...

Bayram tatilini fırsat bilip sezonu kapatmak üzere attık kendimizi Alanya sularına.. Hem ziyaret, hem tatil.. Babaanne, dede ve amcasıyla vakit geçirdi Efe. Hem de sıcaktan çok bunalmadan, ama son 2 gün hariç her gün denize girerek güzel bir tatil yaptık..:)
Kankası Zeynep ile gidişte ve dönüşte uçakta beraberdi Efe..Gazipaşa'da inip Havaş ile Alanya'ya giderken otobüste kudurdular, Zeyno inince Efe de uyuyakaldı.. :)
Zeyno krizi tuttu dönüşte, 2 ön koltukta oturan Zeyno'nun yanına gidebilmek için uğraştı durdu..
Dilinden dedesinin ismi eksşk olmadı, tüm tatil "Ömeeerrrr" diye seslendi durdu koskoca adama.. Sanki askerlik arkadaşı. Arada biz de Efe'yi bırakıp çılgın Alanya gecelerine katıldık.. Bir gece de Efe ile katılmayı ihmal etmedik. Oğulcuğum barın koltuklarında uyuyakaldı sütünü içerken.. :)



Bu nasıl bir süt içiştir yahuu??? :)

Bayramda bol bol harçlık topladı oğlum. Paraları tanıyıp 10 tl ve 5 tlyi istemeyip başka paraa demesi,bir de üstüne mavi paraa (100tl) yı istemesi bizi oldukça şaşırttı.. Ne ara öğrendi kimbilir..:)




Son 3 gün hava bozdu, denize giremedik ama sıcaklık fena değildi.. Sahile gidip yürüyüş yaparak ve Side'ye giderek değerlendirdik günleri.. Bir de Zeyno'nun dedesinin ve anneannesinin çiğ köfte ve mangal partisine gittik:)






Bu da oğlumun kendi kendine çektiği fotoğraf... :)








Amcasının spor arabasına bayıldı.. Direksiyona geçmek için binbir oyun yaptı..


Bu seneki yaz sezonunu da kapattık ve sonunda kürkçü dükkanına döndük.Ayağımızın tozuyla da Zeynep ve anne babasıyla kahvaltıya Mihrabat Korusu'na gittik güzel havayı değerlendirmek için..:)



Hiç yorum yok: