Efe'nin yaşı

Lilypie Fourth Birthday tickers

22 Eylül 2012 Cumartesi

Alanya'dan bir Efe geçti..

Geçtiğimiz bayram, 3 gün de izin alarak 2.tatile çıktık. Bu kez rotamız Alanya oldu. Yazlıktaydık 10 gün... Efe tam anlamıyla artık özgürlüğünü ilan etti bu tatilde.. Ciguli gibi olsa da artık el tutmadan yürüyor. Alanya bu açıdan çok faydalı oldu. E ev yazlık olup eşyayla dolu olmayınca, bütün gün sahilde, çimde olunca bol bol pratik yaptı Efe.. Eh babaanne de evde olunca öğlen 12de yemeğini yedikten sonra uyku için eve götürdük kuzumu.. Akşamüstü 4 gibi de gidip alıyorduk..
Banyoyu bu kadar seven çocuk denize gelince aynı hevesi göstermiyor şimdilik.. Simitin içine ilk koyduğumuzda bir çığlık atıyor, içine oturunca susuyor ama böyle ne bileyim kaderine razı oluyor gibi.. Bu tatilde de böyle oldu.. Arada 2 gün hiç girmek istemedi.. Son 2 gün ise daha keyifle girmeye başlamıştı.. Ayaklarını bile çırpıyordu.. Bu arada sosyetik oğlum kuma basmak istemedi 9 gün boyunca.. Kuma bırakmaya her çalışmamda yapıştı üstüme..Son gün, gider ayak ise kumda yürüdü bol bol..Umarım seneye kadar unutmaz valla kumu ve denizi..:)
Yazlıkta olmanın avantajını biz de kullandık ve 1-2 akşam Efe uyuduktan sonra babaannesine bırakıp Alanya gecelerini kolaçan ettik hala bıraktığımız gibi mi diye..:)

Arada Efe'nin en birinci kankası Deli Zeyna ve ailesi de eşlik ettiler bize.. Ayrıca Zeyno'nun doğum gününü de bu tatilde kutladık hep beraber, Cansu'nun dayısının otelinde..

Bu sene de yaz tatilini geride bıraktık anlayacağınız..Seneye yaza oğlum 1 yaş daha büyümüş olacak.. Daha fazla macera yaşıyacağız hiç şüphesiz..





3 yorum:

Dışavurum dedi ki...

Yakışıklı Efe, Ciguli gibi mi yürüyorsun sen? :) :)

Duygu Yaman dedi ki...

:))aynen oyle seda teyzesi...dondunuz herhalde??hosgeldiniizzz

Dışavurum dedi ki...

Evet evet döndük, hoşbuldukkk :)