Efe'nin yaşı

Lilypie Fourth Birthday tickers

21 Nisan 2013 Pazar

Bir Polonezköy günü..

2 hafta önce bahar geldi sandık:).. Attık kendimizi çayır çimene..Cansu-İlker-Zeynep ve İrem-Onur-Berk de katıldı bize.. Neşe içinde, bol etli, mangallı, çimene, hayvanlara, parka, bahçeye doyduğumuz bir gün geçirdik.. Piknikpark'a gittik. Eskiden de gitttiğimiz ama Efe ile ilk kez tecrübe ettiğimiz bir yerdi. Çok memnun kaldık. Zaten yolda uyuyamayan Efe'nin uykusu başına vurdu ve açıkhavada 2,5 saat uyudu.. Yemek faslında uyuduğu için anne ve babası arkadaşlarıyla sohbet ede ede yemeklerini yediler..
Yemek sonrasında bol bol kaydırak seansı yaptı veletler.. Kaydırak çocukların tek başlarına çıkıp kayabilecekleri şekilde olunca bize bankta oturup onları izlemek kaldı..
Piknikpark'ın içi aynı zamanda ufak çaplı bir hayvanat bahçesi.Bu arada bizim tosun Efe ponyler ve keçilerden korkmayıp maymunu görünce acaip ağladı orada.. İlginç çocuk. Ponylerin dibine kadar girip cici bile yaptı da bir maymun onu ağlatmaya yetti.. :)

Hatta mekanın köpeğinden bile korkmayıp yanaştı yani..Köpek de korkulmayacakgibi değildi halbuki..;)

Babamızın elinden pişen etleri yemek ayrı bir keyifti..(Babamızın diyorum zira ekibin diğer beyleri o sırada uyuyan ve enerjileri tavan yapmış çocuklarının peşinde koşup anneleri rahat ettiriyorlardı:))
Efe'nin araba oyuncağı Zeynep ve Berk arasında paylaşılamadı resmen.. Zeynep direksiyonuna el koydu, Berk ise sopasıyla daha çok ilgilendi..
Pony leri pek sevdi oğlum.. Cici yap dediğimizde kafasını onlara yaklaştırıp, yasladı durdu... :)Canım benimm nasıl da tatlı ve masum seviyor sevdiğini:)

Park maceraları...
Hepimiz çocuklar gibi şendik.. Ama en şenimiz İlker'di galibaa..:)

Zeynep, Efe'ye "Canıımm" yaparken..


Ve Efe,kaçmaya çalışırken... :)



2 yorum:

Dışavurum dedi ki...

Ne iyi yapmışsınız, harika görünüyorsunuz!

Duygu Yaman dedi ki...

tesekkur ederiizzz...cocuklarin enejisini atmak icin birebir..tavsiye edilir;)