Efe'nin yaşı

Lilypie Fourth Birthday tickers

24 Nisan 2013 Çarşamba

Tosun Efe ile Deli Zeyna'nın maceraları devam ediyor:İki kafadar ormanda

Kuzular çayır, çimen, yeşillik seviyor diye neredeyse her hafta böyle bir aktivite yapmaya çalışıyoruz hazır havalar da güzelleşince..
Geçtiğimiz hafta da hem Efe, hem ben hem de Altan için bir ilk gerçekleşti ve Belgrad Ormanı'na gittik.. Evet, 8 senedir İstanbul'da yaşıyorum ve ilk kez gittim..
Cansu sabah erkenden kalkıp etleri almış, bir sürü meze ve salata yapmış sağolsun. Yoldan da mangalı, kömürü, içecekleri falan aldık ve ormana girdik. Arabayı parkedince orman kıdemlileri olarak Yağcılar bilgilendirdi bizi.2 taraf var oturup mangal yapabileceğimiz diye.. Biz bayanlar karar verdik: daha düz olan kısımda oturulacak:) Bir gittik ki meğer o taraf paralı kısımmış. 40 tl verip kareli masa örtümüzü alıp parka yakın, düz, çok güneş almayan bir yere yayılıverdik.. Kah kitap okuduk kuzular uyurken, kah sohbet ettik. Etler, mezeler de olunca ooohh değmeyin keyfimize oldu resmen.. Efe ile Zeyno bir o tarafa, bir bu tarafa, bir salıncakta, bir kaydırakta,bir kucağımızda, bir masanın üstünde, bir banklarda.. Oradan oraya koşturup durdular..Beraber olduğumuz her seferde olduğu gibi çok keyifli saatler geçirdik..Bu kez Cansu'nun kardeşi Cem de eşlik etti bize..Akşam olduğunda hepimiz temiz havadan serseme dönmüştük..  Temiz hava, bol oksijeni alan Efe, eve dönüş yolculuğunda arabada şekerleme bile yaptı:)

Mangalcılar işbaşında... :)

Bu arada orman çok güzeldi evet ama çocuk parkı için aynı şeyi söyleyemiycem. Elden geçmesi, yenilenmesi lazım.. Salıncaklar kırık, kaydırağa çıkan yerin bir tarafı kırık.. Buradan ilgililere duyuruyorum!!



Aile saadeti..


Hiç yorum yok: