Efe'nin yaşı

Lilypie Fourth Birthday tickers

11 Aralık 2011 Pazar

İyi ki doğdun Elif...

Efe bugün ilk kez bir doğumgününe katıldı. Aylin ile Mustafa'nın tatlı kızları Elif'in bugün 2.yaşgünüydü. Bütün arkadaşlar tam kadro oradaydık.

Başta çok keyifliydi Efe ama sonlara doğru hem uykusu geldi hem de kalabalıktan sıkıldı sanırım ki huysuzlanmaya başladı. Arabaya binip yola çıkar çıkmaz da gözler kapandı zaten..:)

Elif 2 sene önce bugün, yağmurlu bir günde dünyaya gelmişti. Benim için ilk arkadaş çocuğu Elif olduğu için özel bir yeri vardır. Doğduğundan beri de yakın takibimizde kendisi. Çok tatlı,bıcır bıcır bir kız çocuğu oldu artık.. İnsan sürekli görünce ne kadar büyüdüğünü farkedemiyor bazen. Şimdi bebeklik fotoğraflarına bakınca ne çabuk geçti zaman diyorum. Bir bakıcaz Efe'nin de 2.yaş gününü kutlayacağız hep beraber..

2.yaşgünü Aylinlerin ve Elif'in amcası Mehmet'in evinde oldu. Aynı apartmanda oturunca 2 evi de kullandı Ak ailesi. Elif, Mickey-Minnie Mouse karakterlerini çok sevdiği için partinin konsepti de Mickey Mouse ve arkadaşlarıydı. Bütün ev bu karakterlerin oyuncaklarıyla ve resimleriyle süslenmişti. Masa örtüleri,tabaklar,peçeteler,pasta ve kuraabiyeler de hep güne özel olarak Mickeyliydi. Gelenlere hatıra olarak da Elif'in fotoğrafının basılı olduğu bir buzdolabı magneti hediye ettiler.

Aylincim, Elifinizle sağlıklı,mutlu, huzurlu nice yıllar geçirirsiniz inşallah. Elif hep böyle mutlu, neşeli bir kız olur umarım.

Hiç yorum yok: