Efe'nin yaşı

Lilypie Fourth Birthday tickers

25 Haziran 2012 Pazartesi

Yaşasııınnn yürüyoruummm...

Efe, geçtiğimiz hafta tek elinden tutmak suretiyle yürümeye başladı. Tabi ki uzun süredir koltuktan koltuğa sıralıyordu. Ancak geçtiğimiz hafta artık ayakta, tutunmadan 5dakikaya yakın da durabildiğini farkedince yürüme çalışmalarına başladık.. İlk işimiz bir ilk adım ayakkabısı almak oldu. Biz Chicco'nun yaza uygun bir modelini aldık. Beyaz olduğu için her kıyafetiyle uyumlu oldu, hem sandalet gibi aralarda açıklıklar olduğu için ayağı hava alacak. Sevdim ben bu ayakkabıyı..:)
Haftasonu da tabi ki istekli, hevesli anne-baba modeli olarak aldık oğlumuzu, giydirdik yeni ayakkabılarını ve çıktık önce Bağdat Caddesi'ne. Badi badi, yalpalaya yalpalaya caddede piyasa yaptı oğlum. Ayakkabı ile yürümek tuhaf geldi, pat pat bastı ayağını. Çıplak ayak daha rahat yürüyor henüz..
Ama sokakta yürümek çok hoşuna gitti.Önemli bir iş yaptığının bilincinde güldü durdu, kahkahalar, sevinç çığlıkları patlattı.. Etrafa baktı, takdir bekledi..:)

Pazar günü ise Moda'ya gittik bu kez. Parkın etrafında tur attı. Atarken yine zevkten dört köşe, herbir bankın önünde durup oturanlara bakıp yine takdir bekledi. Onlar laf atınca da güldü durdu.. Kuşlara hayretle baktı, gökyüzüne uçup gözden kaybolsalar da gökyüzünde onları aradı durdu.

Tabi yürüyüş yaptıktan sonra pusetine oturmak istemedi. Su ile kandırdık da oturtabildik..:)

Hiç yorum yok: