Efe'nin yaşı

Lilypie Fourth Birthday tickers

21 Ağustos 2013 Çarşamba

Efe'siz ilk tatil...

Bu sene evliliğimizin 5. yıldönümü.. 2 senedir ilk kez felekten bir haftasonu çalalım dedik ve Efe'yi anneannesinin emin ellerine bırakıp Dalyan'a gittik.. Onu çok özlesek de çok iyi geldi ne yalan söyliyim.. Arada böyle kaçamaklar bünyeye iyi geliyormuş gerçekten.. Her anne-babaya lazım..:)
Uçak saatleri de çok uygun olunca cuma akşam 21.00da oradaydık, pazar günü de tüm günü değerlendirip akşam 20.30 uçağı ile geri döndük.. Dalyan benim küçükken gittiğim ve hafızamda hep çok keyifli bir yer olarak kalmıştı, gerçekten tam da hatırladığım gibiydi..Altan da hep merak ediyordu, o da merakını gidermiş oldu..
Oteli fırsat sitelerinden birinden ayarladık.. Yeri çok iyiydi..
İztuzu plajı zaten lafa gerek yok, muhteşemdi.. Gerçi, Altan'ın işyerinde problem çıkması dolayısıyla 2 gün boyunca elinden telefon eksik olmadı ama napalım. O kadar kusur olur di mi ama?:)

Mavi yengecin dibine vurduk,epeydir okumadıım kadar aralıksız kitap okudum, deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkardık, aralıksı akşam yemeği yemenin keyfini yaşadık..(Alınma oğlum ama seninle bu pek mümkün değil malum sürekli birimizi kaldırıp gezmek istiyorsun:)

Efe'siz ilk tatil olması açısından kayıtlara geçsin lütfen..


Hiç yorum yok: