Efe'nin yaşı

Lilypie Fourth Birthday tickers

21 Ağustos 2013 Çarşamba

Nezahat Gökyiğit Parkı

Seneler önce, çalıştığım işyeri Ataşehir'deyken öğle tatillerinde sandviçlerimizi alıp giderdik Nezahat Gökyiğit Parkı'na... O zamandan bu zamana parkı çok büyüttüklerini okumuştum ama bir türlü gitmek kısmet olmamıştı...
Nihayet Ağustos ayında bir pazar günü gidebildik.. Otoparktan parkın içine bir tünelden geçiyorsunuz. Tünel boyunca çiçek resimlerinden oluşan bir sergi var. Parka ilk girişte tahta masaların olduğu bir alanla karşılaşıyorsunuz. Burada evden malzemelerinizi getirip kahvaltı edebiliyorsunuz piknik usulü.. Serin olduğu için şu bunaltıcı yaz günlerinde gitmek için birebir bence..
Tamamen tahtadan yapılma bir park ve çocuklara cazip gelecek bir sürü alan var. Yazın yaz okulu da varmış duyduğum kadarıyla.. Doğumgünü yapmak isteyenler olursa çardak dedikleri ufak bir kulübeyi de size tahsis ediyorlar o gün için..
 Bizim oğlan çayır çimene bayıldığı için burayı da pek sevdi.. Kendine bir de kapı buldu ya ondan mutlusu yoktu.. Kapısından ayırdık diye kıyamet koptu bir süre ama.. :)


Hiç yorum yok: