Efe'nin yaşı

Lilypie Fourth Birthday tickers

21 Ağustos 2013 Çarşamba

Yaz tatilimiz...

Haziran sonunda 1 haftalık bir tatile çıktık. Tembel anne ancak yazıyor tatil anılarını...
Bu sene yine Kemer-Kiriş'e gittik ama otel farklıydı tabi.. Voyage Kiriş World'deydik bu sene..Arkadaşlarımız Aylin, Mustafa ve kızları Elif'te eşlik ettiler bize..

Efe uçak yolculuklarında bu sefer-nazar değmesin- pek bir usluydu.. Gidişte uçak kalkana kadar sıkıldı biraz ama kalkıştan sonra kucağımıza boylu boyunca uzanıp 10 dakikacık kestirdi bile.. :)
Otel, yıllardır hep gözüme kestirdiğim bir oteldi.. Gözüme kestirmekte de çok haklıymışım.. Tesis acaip büyük, yemyeşil, adeta bir ormandaymışsınız hissi veriyor. 3 ayrı koyu var... Detayları üşenmez de bir ara yazabilirsem duygunungezdikleri.blogspot.com da da okuyabilirsiniz bir süre sonra..

Bu sene çok düşündük nereye gitsek napsak diye.. İlk tercihimiz herşey dahil bir otel değildi. Olimpostaki ufak otellerden birine gitmeyi düşünmüş hatta oteli bile seçmiştik neredeyse. Ama sonra Efe 'nin geçen seneki gibi hastaneye ihtiyacı olursa, Olimpos biraz sapa diye düşünüp bu sene de daha merkezi ve ilk anda elimizin altında bir doktorun olabileceği bir yere gidelim dedik..

Tostos oğlumun denizde ne yapacağı merak konusuydu, zira İstanbul'da her deniz gördüğünde gözleri parlıyor ve girmek istiyordu. Amma velakin benim banyo sıcaklığındaki suya alışkın oğlum denizi soğuk buldu ve ilk günler çığlık kıyametler eşliğinde girdi. Ama girdikten 5-10 dakika sonra alışıp gülüyordu, bu da bize cesaret verdi... Son gün ise yine geçen seneki gibi el ve ayakalrını oynatmaya falan başlamıştı..

Kum ve çakıl ile bu sene de pek barışamadı yıldızı.. İlk gün çakıllara basıyordu aslında ama 2.gün güneşin kızdırdığı bir alana denk gelince ayacıkları kıyameti kopartıverdi ve sonraki günler pusetinden şezlonga, oradan benim üstüme, tekrar pusete hiiç yere basmadan gitmeyi başarabildi.
Her gün birimiz 1-2 saat onunla ilgilendiğimiz sırada, diğerimiz özgürdük istediğimizi yapmakta.. Anne- baba iş bölümümüz gayet başarılıydı bence.. :)

Yemek saatleri en sıkıntılı olanlardı sanki.. Çünkü kalabalığı gören Efe, hiiç bizimle masada oturmadı neredeyse..ee keşfedecek o kadar çok alan vardı ki.. Hal böyle olunca karı koca hiiiç beraber yemek yiyemedik neredeyse.. Alakart restoranlarda daha rahattık.. Boş sandalyeler ve kapıyla oynayan Efe bize izin verdi de arkadaşlarla birlikte yemek yiyebildik.. :)

Hareketliliği dışında hiçbir sıkıntı vermedi tostosum bize.. Eh o kadar da olur ama di mi:)

Sizleri cıvıl cıvıl tatil fotolarıyla başbaşa bırakayım daha fazla konuşmadan...








Hiç yorum yok: