Efe'nin yaşı

Lilypie Fourth Birthday tickers

1 Ocak 2012 Pazar

Bizim eve Noel Baba geldi..




2011'i geride bıraktık bile.. Geriye dönüp baktığımda 2011 hem çok güzel,hem yorucu, hem de sıkıntılı bir yıldı.. 2011e girdiğimiz gün canımız çok sıkkındı çünkü ev almaya karar vermiştik ve tam banka kredisi çıkmış ve imza atmaya giderken ev sahibinin vazgeçtiğini öğrenmiştik. Gerçi şimdi iyi ki o kadın vazgeçmiş diyoruz:)Çok daha istediğimiz gibi bir evimiz oldu.Biraz uğraştık ama değdi doğrusu..

2011 iş açısından yorucu bir seneydi. Bolca mesai yaptım. Karnım burnumdayken proje geçiş tarihi de yaklaştığı için oldukça stresli günler geçirdim. Hamileliğimin son ayında çıkan böbrek taşları canımızı çok sıktı, endişelendik.

Ama 2011de tüm tatsızlıkları unutturan Efe geldi aynı zamanda.. Varlığı herşeye değer.. İşte bunun için 2011 benim için en güzel seneydi. Dilerim 2012 çok daha güzel bir sene olur.. Sağlıklı,huzurlu,mutlu anlarla dolu bir yıl geçiririz..

...Bu yılbaşı kutlamasında da annem ve anneannemle beraber bizim evdeydik. Çok keyifli bir gece geçirdik. Güldük, eğlendik. En keyiflisi Efe dedesinin aldığı noel baba kıyafetiyle baldan tatlıydı.. Çok yakıştı oğluma noel babalık. O da yakıştığının farkındaydı herhalde ki bütün gece gülücükler saçtı etrafa.. 22.00-22.30 gibi uyudu her zamanki gibi ama salonda bir faaliyet olduğunun farkında olduğu için sık sık uyanma eğilimindeydi. Saat tam 12 de odasına şöyle bir bakan annem gözlerinin açık olduğunu söyledi.. artık görücez tüm yıl uyanık mı olacak diye..:)


Annecimm, anneannecim iyi yıllaaaarr.. Efe ile dopdolu bir yıl diliyorum size.. Hep böyle gülün olur mu?





Canım oğluumm.. iyi ki varsın.. neşe kaynağımız oldun. Gözünden hiç yaş akmasın bir tanem..Hep böyle kahkahalarla gül sen de..
Ve tabi ki yeni oyuncağın Koko Bird ile bol bol oyna, çekiştir, ısırmaya çalış..


..Yaaaaa şunun mutluluğa bakar mısınıızzz?


Kocacımm kocacıımmm.. 2012de ağzımızın tadı hiiiçç bozulmasın. Az tadilatlı, hatta mümkünse hiç tadilatsız;), sağlıklı, böbrek taşsız, diş ağrısız,bol Efitolu ve bol fotoğraflı, bol paralı, bol gezmeli bir yıl bizi bekliyordur umarım.. :))

2 yorum:

Dışavurum dedi ki...

Ama bu Efe çookk tatlıymış, noel Efesi :) Ömürboyu mutlu olsunlar, gözlerim doluyor artık böyle temennileri dilerken, annelik bambaşka bir duyguymuş değil mi?

Duygu Yaman dedi ki...

teşekkür ederiiizzz.. gerçekten bambaşka. insan daha farklı bakıyor diğer bebeklere,çocuklara,hatta dünyaya..