Efe'nin yaşı

Lilypie Fourth Birthday tickers

1 Ocak 2012 Pazar

Tosun Efe ile Deli Zeyna'dan 2012ye merhaba...

Yılbaşından 1 gün önce Efe'nin biricik arkadaşı Zeynep ve ailesi ön yılbaşı kutlaması için bizdeydiler. Cansu ve Zeynep bir süredir Ankara'da oldukları için yine görüşememiştik. Yeni yıl bahane oldu. Çok keyifli bir gece geçirdik. Gerçi peynir fondü için kullandığımız yanıcı jel tarihi geçmiş olduğu için fazla yandı ve küçük çapta bir yangına maruz kaldık ama olsun. Keyfimizi bozmadık. Olan anneciğimin el emeği göz nuru, özel olarak diktiği kırmızı masa örtüme oldu.. Ama buna da şükür tabi.. Özellikle alevlerin lambaya doğru yükseldiğini düşününce..
Yangın çıktığında ben oturma odasında Efe'nin altını değiştiriyordum. Bir anda kucağında Zeyno ile Cansu geldi korkmuş bir şekilde.. Şimdi düşününce gülüyorum ama o an cidden panik olmuştuk hepimiz..

Efe ile Zeyno yavaş yavaş birbirlerini keşfettiler, artık birbirlerinin farkına vardılar gibime geliyor. Kucaklarımızdalarken birbirlerine el atıp, dokunmaya çalışıp durdular. Hatta bir ara Efe Zeyno'nun üstünü başını çekiştiriyordu..


İkisi de tepki vermeye başladıkça beraber geçirilen zamanlar daha keyifli olmaya başladı. E biraz çocukları şebek de yapıyoruz tabi ama olsun. Onların sayesinde bolca gülüyoruz:) Sanat direktörü İlker ve foto şipşak kocacım oldukça biz daha ne kompozisyonlar oluştururuz tontonlarla kimbilir;)


Bakar mısınız Zeyno Efe'nin tepesine nasıl oturdu?!İkisi de hallerinden gayet memnun gibi;)
Zeyno Efe'nin kafasında saç bulabilse yolacak ama oğlum kel olma yolunda hızla ilerliyor şimdilik..:) Üzgünüm Zeynom..

Efe de "oohh kızı sırtıma aldım babasına rağmen" diyor. Keyfine diyecek yok gibi. "Yuppiii" der gibi gülüyor.:) Bu fotoğraflar çekilirken İlker de sinirden kuduruyor;)Kader İlkercim kader.. Elbet Efe'nin Zeyno'ya "En ince bel senin belin" diyeceği günler de gelecek hiiiç merak etme;)

Cansucum, 2012de de hiç ayrılmayalım. En kötü günümüz bugünkü gibi olsun inşallah. Nice yıllara...

Hiç yorum yok: