Efe'nin yaşı

Lilypie Fourth Birthday tickers

31 Ocak 2012 Salı

Yeni bebek arabamız...


Efe doğduğu zaman bebek arabası ve ana kucağı almamıştık çünkü sağolsun arkadaşlarımız Aylin ve Mustafa kendi bebek arabalarını ve ana kucağını vermişlerdi. Kızları Elif 1 yaşına gelince daha hafif bir puset olsun diye baston tipi pusete geçmişlerdi. Biz de aslında Efe biraz daha büyüyünce değiştirecektik ama E-bebek'te her 250 tl alışverişe 50 tl hediye çeki verilince ve mama sandalyesi alıp 50 tl kazanınca, e bir de üstüne çok beğendiğimiz bir bebek arabası güzel bir indirimle satılıyor olunca planlarımızı değiştirdik ve hemen alıverdik.
Yeni arabamız Chicco Liteway'in özel üretim olan Glam modeli. Fındık rengi, suni deriden kumaşı var ve çok şık..Çok da kullanışlı. Aslında doğumdan itibaren kullanılabiliyormuş. Hem de ana kucaksız. Çünkü tamamen yatan bir koltuğu var. Ayrıca kışın sıcak tutması için sıcak tutan bir tulumu var, aynı zamanda ayak örtüsü olarak da kullanılabiliyor. Baston puset tipinde olduğu için oldukça da hafif.Bizim çok içimize sinen bir puset oldu. Umarım uzun süre kullanabiliriz..:)

3 yorum:

altanyaman dedi ki...

Puset güzel ama kurma işi biraz zor. Tentesini takmakla bizzat yarım saat uğraşmış ve sonunda e-bebeğe gitmiş biri olarak almadan önce tente kısmının ve tulumun nasıl kullanıldığını dükkandakı görevlilere sormakta fayda var.

Unknown dedi ki...

Duygu Hn merhaba,

Bu bebek arabasından memnun kaldınız mı?
Eski bir model sanırım ben de arıyorum bulamıyorum :(
Bize satmak ister misiniz? :)

Duygu Yaman dedi ki...

Merhaba Pinar Hanim,
Biz cok memnun kaldik arabadan.Hala satilip satilmadigini bilmiyorum tabi ama satiliyorsa tavsiye ederim..Satma konusuna gelince;3 sene tepe tepe kullandiktan sonra satilacak pek bir hali kalmadi acikcasi..:( O yuzden uzgunum..