Efe'nin yaşı

Lilypie Fourth Birthday tickers

18 Ocak 2012 Çarşamba

Yallah mikroplar yallah...

Gectigimiz cuma gunu once annem sifayi kapti..Sonra cumartesi gece 03.30da Efe'nin yanina gittigimde cayir cayir yandigini farkettim.Atesi 37.8di.Hemen soyduk tabi yanimiza alip.E haliyle sabaha kadar surekli atesini olcmekle gecti neredeyse hic uyumadan.:(Sabaha karsi 38.3i gorunce hemen Calpol verdik ama pek ise yaramadi. Duse duse yine 37.7oldu..Pazar gunu hemen 24saat cocuk doktoru bulunduran Acibadem'deki Acibadem Hastanesi'ne gittik.Atesin birkac gun surebilecegini soyledi doktor butun gun yine ayni sekilde gectikten sonra gece 38.5i gorduk ve bu sefer kendi doktorumuzun tavsiyesiyle 1/2paranox fitil verdik kuzuya.. Pazartesi gunu Altan da,ben de izin aldik Efe ile ilgilenelim diye.Malum annem hala hasta oldugu icin. Ogleden sonra bir de kendi doktoruna gostermek uzere Kadikoy Sifa Atasehir Hastanesi'ne gittik.Hastane ana baba gunuydu.Herkes hasta.Cocuklar,anne babalari..Beklerken her koseden oksuruk sesleri yukseliyordu..Ve yapilan test sonucunda grip oldugu kesinlesti Efe'nin.Doktorumuz grip icin bir surup verdi.Bir de burnu tikanirsa diye serum fizyolojik ve Cold mix diye bir damla. Pazartesi gunu ates tum gun 37.4te sabitti. Gece de bir anda 36.6ya dustu ve bize de rahat nefes aldirtti.Amaaaa..Sali gunu sabaha karsi once ter basmasi ile uyandim.Arkadan tir tir titreme geldi.ve tabi bogaz agrisi..Sira bendeydi sanirim. Ates 37.7-38arasi gitti geldi tum gun. Aksama dogru annem ve anneannem geldi kalmak uzere.Annem daha iyiydi.en azindan sadece terleyince oksuruyordu.Benim ates aksam 6gibi oldu mu 40.5.. Hemen solugu acilde aldik.3tane serum yedikten sonra anca 37.7e dustu atesim. Malum emzirdigim icin antibiyotik alamiyorum.Minimum derecede parasetamol iceren ilaclar ancak..

Su anda atesim hals tam dusmedi.Hatta gayet yuksek.38.1de sabitledi gibi su anda. Umarim daha artmaz.Ama en azindan kendimi daha iyi hissediyor gibiyim.En buyuk derdim ates..Umarim o da tez zamanda duser..

Anlayacaginiz ailecek grip salginindan nasibimizi aldik.Dilegimiz babamizin sagligini kaybetmemesi..Malum haftasonundan beri o da cok uykusuz ve yorgun dustu..

Onun icin kist kist mikroplar kist kist..yallah mikroplar yallah...diyorum bu gunlerde..


Published with Blogger-droid v2.0.3

2 yorum:

ZeReN dedi ki...

Geçmiş olsun Duygucum, iyilesmissinizdir umarım ailecek. Efe kocaman olmuş maşallah çook tatlı, takipçisiyim kendisinin.. Sevgiler

altanyaman dedi ki...

Babaya bişey olmaz merak etmeee:)